Menu Sluiten

Corona virus

Beste ouder en/of verzorger,

Het coronavirus houdt iedereen en dus ook Handbalschool Haaglanden in zijn greep.

We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeerd. Waar dat niet zo is wensen wij u heel veel sterkte en een voorspoedig herstel toe!

We kunnen ons heel goed voorstellen dat alle maatregelen er ook voor onze handballers en handbalsters behoorlijk inhakken.

Het is niet niets om van zoveel training in de week ineens geen gezamenlijke trainingen en geen wedstrijden meer op het programma te hebben.

Ook bij ons moeten er, zoals u zult begrijpen, maatregelen genomen worden. Niet leuk maar, zoals bekend is gemaakt door RIVM, NOC/NSF en NHV, noodzakelijk. Het is de manier om ons door deze crisis heen te krijgen.

Handbalschool haaglanden zal als volgt met de situatie omgaan:

  1. BLOK 4 komt te vervallen.
  2. BLOK 3 maken we af zodra we de zaal in mogen (voorlopig na 1 juni)
  3. BLOK 4 gaan we voor degene die al betaald hebben terug betalen

Dan een belangrijke vraag: Zou u voor ons willen checken of u uw bijdrage heeft betaald voor de blokken 1, 2 en 3? Het is voor onze financiële huishouding, zeker nu, enorm belangrijk dat iedereen dit doet. Als u niet zeker weet of u de contributie heeft overgemaakt kijkt u dit dan even na.

U kunt dit controleren door in uw afschrift te zoeken op: Handbalschool Haaglanden op de volgende data;

  • Blok 1: 21 september 2019
  • Blok 2: 7 december 2019
  • Blok 3: 7 maart 2020

Voor de kinderen die op Segbroek, doordeweeks, trainen zullen wij een andere regeling treffen. Hierover zullen zij deze week ook een brief ontvangen.

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er nieuwe informatie is aangaande het vervolmaken van het derde blok dan hoort u dit natuurlijk van ons.

Veel succes en sterkte in deze tijd. Houd elkaar ook een beetje in de gaten!

Vr.gr. Marc Klein

Handbalschool Haaglanden