Menu Sluiten

Inschrijven & Betalen

Iedereen in de leeftijd van 9 – 16 jaar kan zich inschrijven bij Handbalschool Haaglanden.
We trainen op 6 verschillende locaties. Er is er dus altijd één bij jou om de hoek. De Handbalschool PLUS is voor kinderen van 12 t/m 17 jaar op locatie Sportcampus Zuiderpark en kan alleen in overleg of na uitnodiging van de handbalschool trainers.

Een keer een proeftraining mee doen? Dat kan vul dan het formulier in via onderstaande button!

Deelname voor seizoen 2021-2022 kost €250,00 per jaar. Betaal je ineens dan krijg je 5% korting en kost de deelname €237,50 voor 32 trainingen van september t/m juni. Je kunt ook in maandelijkse termijnen betalen van €25,-. Betaling in termijnen is per maand opzegbaar. Liever per blok betalen? Ook dat is gewoon nog steeds mogelijk voor de breedte groepen.

Naast het reguliere aanbod op de zaterdagen hebben wij ook een TOPLIJN programma. Dit programma vind plaats voor of na schooltijd op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag. Wil je meedoen aan het ochtendprogramma? Stuur dan een mail naar info@handbalschoolhaaglanden.nl. Dan kunnen we bespreken of je voor de TOPLIJN in aanmerking komt. Voor de TOPLIJN geldt een andere deelnemersbijdrage van €599,00 euro per jaar. Wel zijn hierbij de reguliere zaterdagtrainingen ook inbegrepen.

Ben je enthousiast geworden schrijf je dan snel in door te klikken op onderstaande button.
Dan zien we je graag binnenkort op één van de trainingen.