Menu Sluiten

Zomer Handbalkamp 2020

1ste editite Zomer HandbalKamp 2020

Het handbalseizoen 2019-2020 is abrupt gestopt. We hebben niet meer kunnen trainen, en spelen en hebben veel zelf moeten trainen. De scholen zijn gestopt, en veel leuke dingen als school- en handbalkampen, eindmusicals en (beach)handbaltoernooien konden niet door gaan! Gelukkig mag er nu alweer iets meer, maar nu is het vakantie!

Het seizoen 2020-2021 gaat beginnen in september, maar we willen daarvoor nog wat inhalen! En daarom organiseren we van 3 tot en met 6 augustus in Den Haag het 1e Haagse Zomer HandbalKamp voor iedereen in Nederland. 4 dagen waarin we gaan handballen, beachhandballen en leuke activiteiten op de kalender staan. Individuele ontwikkeling, sessies over het mentale en voeding, en clinics van toptrainers en Oranje-internationals staan op het programma!

Dit alles om in te halen wat we zo gemist hebben, en goed aan de start te komen van het nieuwe seizoen! En gewoon plezier maken!

Het handbalkamp speelt zich af op de locatie van WHC, Zonnebloemstraat 159a, 2565RT Den Haag.

Lijkt dit je leuk? Heb je hier ook zo’n zin in. Schrijf je dan in, tot 26 juli is de inschrijving open! https://handbalschoolhaaglanden.nl/zomer-handbalkamp-2020/ Voor 200 euro, inclusief lunch, drinken en een gezonde snack ben je 4 dagen van 09.00-17.00 bezig met handbal en plezier maken en ga je moe maar voldaan thuis slapen!

Uiteraard houden wij ons aan de regels van RIVM en Overheid en de protocollen van NOC/NSF en NHV. Locatie alleen toegankelijk voor deelnemers en staf.